NOU! Clinica Evomed a introdus noi pachete de servicii medicale ce vin in ajutorul persoanelor cu afectiuni urologice si ginecologice:

Pachet PIERDERE DE URINA SI PROLAPS GENITAL – ecografie de rinichi si vezica urinara, sumar urina, discutie despre simptomele urinare, discutie despre cantitatile urinate si momentul cind apare pierderea de urina (pe un calendar al urinarilor completat pe 2 zile), tuseu vaginal pentru evaluarea muschilor perineali pentru a invata pacienta antrenamentul acestor muschi, consult ginecologic, discutie despre tratamente si efecte adverse, discutie despre beneficiile unor interventii chirurgicale si, in final, propunere de tratament incepind cu tratamentul conservator/nechirurgical de reeducare a muschilor perineali, tratament eventual asociat cu medicamente. (Vezi detalii)

 

Pachet CONTROL PROSTATA – consultatie, ecografie prostata si, la nevoie, ecografie transrectala, sumar urina, tuseu rectal, proba de debitmetrie (masurare a debitului urinar), discutie cu medicul specialist despre simptomele urinare care tin de prostata, solutii de tratament si discutie cu medicul specialist despre tratament si efecte adverse, discutie despre necesitatea operatiei si despre cum poate fi aceasta evitata, discutie despre tulburarile de erectie daca acestea exista si sfaturi pentru rezolvarea lor. (Vezi detalii)

Dr. Andrei Manu Marin

Dr. Andrei Manu Marin va este alaturi in dignosticarea si tratarea problemelor de retentie urinara. Pentru orice intrebari pe care doriti sa i le adresati, folositi formularul de contact de mai jos.

Dr. Andrei Manu Marin
  • Specialist in urologie
  • Doctor in Stiinte medicale
  • Specialist in urodinamica
  • Cercetator in incontinenta urinara

Trimite mesaj

EvoMed

Va invitam sa programati o consultatie la Dr. Andrei Manu Marin in cadrul Centrului de diagnostic si tratament al tulburarilor urinare Evomed

str. Cezar Boliac nr. 21B, sector 3
tramvaie: 40, 56 (de la Metrou Piata Muncii).
troleibuze: 70, 79
autobuz: 104
Telefon:
0740 077 337
031 425 20 09
Email: programari@evo-med.ro

Cere o programare

Nume

Email

Telefon

Mesaj